Slide 1
Së bashku përmirësojmë shërbimin!
Slide 2
Gjithmonë në shërbim të fermerëve
previous arrow
next arrow

Njoftim

Lista e rezultateve per perzgjedhjen e Keshilltarit te Pergjithshem/Sekretarit te Kompanise bazuar ne Konkursin...

Konkurset

Rreth Nesh

KRU “Radoniqi-Dukagjini” SH.A me seli në Gjakovë është ndërmarrje publike e cila furnizon sektorin e bujqësisë me ujë për ujitje. KRU “Radoniqi-Dukagjini” SH.A është themeluar në vitin 01.01.2003 nga AKM-ja duke e ndarë njesin punuese të ujitjes nga N.SH. “Hidrosistemi Radoniqi” me seli në Gjakovë, dhe bashkimin e saj me N.SH. “Dukagjini” nga Prizreni…

0 ha
Sipërfaqe ujitëse mbulon Sistemi i Radoniqit
0 milion m³ ujë
Kapaciteti nga Liqeni i Radoniqit