KRU Radoniqi – Dukagjini

Qendra e thirrjeve:
+383 390 320 054  |  +383 390 320 536

Njoftim

Të nderuar konsumator,

Pas një pune të palodhshme të punëtorëve të kompanisë K.R.U. “Radoniqi-Dukagjini” Sh.A. për sanimin e defektit të gypit ф1800 në Rezina, duke punuar deri në orë të vona të mbrëmjes, ju njoftojmë që sot me datën 20.06.2024 është bërë sanimi I këtij defekti dhe se rrjedhja e ujit ka filluar.

Ju faleminderit për mirëkuptimin tuaj.

K.R.U. “Radoniqi – Dukagjini” Sh.A.