KRU Radoniqi – Dukagjini

Qendra e thirrjeve:
+383 390 320 054  |  +383 390 320 536

Të nderuar fermerë dhe ju shfrytëzues të ujit për ujitje,

ju informojmë se nesër me datë 26.04.2023 do të fillojë furnizimi me ujë për ujitje.

Kompania uron sezonë të mbarë për ju si shfrytëzues dhe për kompaninë si mirëmbajtëse e sistemit.

Shpresojmë në mbarësi të furnizimit me ujë si dhe kënaqshmëri nga shërbimet tona.

Kompania u’a uron më të mirat si dhe bereqet në produktet tuaja!

KRU Radoniqi-Dukagjini Sh.A

Gjakovë